Campus, e-læring

Moderniseringsstyrelsen (tidligere Personalestyrelsen) har udviklet en serie e-læringskurser inden for personlig udvikling – herunder blandt andet et kursus i ”Planlægning”. Kurset blev færdig 1. januar 2012. Du kan få en fornemmelse af kursusindholdet ved at kigge nærmere på nogle skærmbilleder fra kurset.

Planlæg bedre – nu også som e-læringskursus
Moderniseringsstyrelsen har i samarbejde med MOCH A/S, Mannaz A/S og forfatterne til “Planlæg bedre – få mere tid” udarbejdet et e-læringskursus om personlig planlægning. Her arbejder vi med spørgsmål som:

  • Prioriterer du opgaver på den bedst mulige måde?
  • Er du styret af mailsystemet eller styrer du mailsystemet?
  • Er din planlægning bevidst eller tilfældig?

Du får også inspiration til at udnytte Outlook og lignende mailsystemer som et værktøj du kontrollerer, i modsætning til et værktøj du kontrolleres af. E-læringskurset er et effektivt redskab til at skabe et arbejdsliv hvor tingene er i balance.

Statsansatte kan få adgang til kurset via Campus, kontakt din HR-afdeling.

E-læring – også for private virksomheder

E-læningskurser tilbyder vi nu også til private firmaer. Kontakt Mariann Bach Nielsen mbn@2vejs.dk, Kirsten Andersen, ka@mnemosyne.dk eller Claus Bekker Jensen, cb@visuel-vision.dk og hør nærmere.

Når planlægning trænes i et simuleret univers, får du en helt unik mulighed for at lære at planlægge din egen tid – uden at hverdagen blokerer for læringen.

I kurset møder du en fortæller, en skrap dørvogter der tjekker at du har styr på emnet, og en yogi og en kommissær der er med til fastslå pointerne i kurset.

Der er fokus på hvordan du frigør dig fra dårlige vaner som gør dig ineffektiv og dræner dig for energi.

Du får praktiske anvisninger og enkle modeller til at prioritere dine opgaver så du får det optimale ud af din dag. E-læringskurset udbydes også til andre interesserede.